Een gratis Vita Balance Gezichtsbehandeling!

Lieve cliënt van onze salon,

Het zijn bizarre en onzekere tijden. Voor jou, voor ons, voor iedereen! De angst om gezondheid is groot en de impact van deze crisis is nu al enorm. Op 10 juli 2020 bestond onze salon 30 jaar, en nog steeds helpen we onze cliënten met veel plezier met een optimaal verzorgde huid, met fijne lichaamsbehandelingen en met onze heerlijke saunafaciliteiten. We hopen van harte dat, als we straks weer open kunnen, we iedereen weer bij ons mogen verwelkomen!

Ik stuur jullie dit bericht omdat ik voor het eerst een hulpvraag aan júllie heb. Dat is best bijzonder want ik vraag niet snel om hulp😊.

Sommigen van jullie weten het al wel, dat ik naast onze salon nog een ander bedrijf heb. Een hele leuke makelaardij die Geers Makelaardij heet. Actief in de regio Hoogvliet/Rotterdam én ook in de regio Bergen op Zoom/Putte. Ik ben geregistreerd makelaar taxateur en bemiddel bij koop, verkoop, aankoop en huur van woningen en bedrijfspanden. Ik doe dat, net als in de salon, professioneel én met veel plezier! Maar sinds de Corona-crisis is ondernemen serieus een heel grote uitdaging geworden. Daarom durf ik je deze hulpvraag te stellen: Ben je of ken je iemand die in deze regio een goede en betrouwbare makelaar nodig heeft? Wil je dan mijn naam noemen? Wil je ze alert maken op www.geersmakelaardij.nl ?

Graag geef ik je ook wat terug in ruil voor jouw hulp: voor iedere relatie die dankzij jou klant wordt bij mijn makelaardij, geeft Viviane je een gratis Vita Balance Gezichtsbehandeling!

Alvast veel dank voor het meedenken! Heb je vragen of ideeën, aarzel niet en mail of bel me gerust.
Voor nu, blijf gezond, met warme groet,

Marjan Martens

U kunt bij ons ook pinnen