Maak de huid stralender, jonger en gezonder

Met zoveel verschillende soorten behandelingen is het belangrijk om van tevoren te weten wat je huid nodig heeft. Dit maakt de keuze een stuk makkelijker. Een intake bij onze schoonheidssalon is absoluut de moeite waard en geeft je waardevol advies over wat je huid nodig heeft. Producten en technieken kunnen zo precies op jouw huid worden afgestemd. Bovendien kun je zo voorkomen dat je producten gebruikt die niet passen bij je huidtype. Hiermee kun je namelijk ook schade toebrengen aan je huid. Je huidtype wordt bepaald door verschillende factoren. Bijvoorbeeld door de balans van het vocht- en oliegehalte of je leeftijd.

next level huidverbetering? speel de quiz!
https://quiz.prescriptiontreatments.com/consult/B2B2C/marjan-totaal-cosmetique

Brow Shapping

Een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen

Zijn je wenkbrauwen te donker voor je gezicht of bij je haar, dan kun je ze met een potlood of met poeder oplichten. Maar wenkbrauwen die hun kleur verliezen of grijs worden kunnen je ouder laten lijken. De oplossing is je wenkbrauwen laten verven. Wil je zeker zijn van een goed en mooi resultaat, ga dan naar een brow specialist. Door het verven  wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

Huidverbetering

Ook spelen je dieet, stressniveau, rook- en drinkgedrag, de hoeveelheid water die je drinkt en het seizoen een rol. Een gezonde huid is glad met weinig imperfecties, heeft kleine poriën en reflecteert licht zodat hij straalt. Er is ook geen sprake van irritatie en de textuur is niet te droog of te vet. Wijkt je huid hier vanaf? Dan kun je je behandeling bij onze schoonheidssalon zo aanpassen dat hij zich specifiek richt op deze problemen. Aan elk probleem is iets te doen en elk probleemhuid kan veranderen in een mooie, gezonde en stralende huid. Ook die van jou. Kies bijvoorbeeld voor Gelaatsverbetering, Pedicure/manicure, voor uw Lichaam, Sauna of onze Specialiteiten.

U kunt bij ons ook pinnen

Klanten gaven ons in 2021 de beste beoordeling!