Neyes Brows

v.a €47,-

NEYES Brows

Perfect vormgegeven wenkbrauwen zijn een onweerstaanbare blikvanger. Mooi gevormde wenkbrauwen zien er verzorgd uit, maken het gezicht jonger en laten het gezicht spreken. Wat voor wenkbrauwen type je ook bent,  de Neyes behandeling kan de wenkbrauw maken die in jouw profiel past.  Met de Neyes Brows producten kunnen de wenkbrauwen geperfectioneerd worden. De behandeling wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant. Met de 10 stappen kunnen we de perfecte wenkbrauwen maken!

Waarom functioneert NEYES  Brows zo uniek goed

De Neyes Brows artiesten hebben een professionele opleiding gehad en kennen de wenkbrauw technieken als geen ander. De Neyes Brows artiesten gaan heel bekwaam en behoedzaam met het vak om. De wenkbrauwen zullen bij een Neyes Brows artiest in goede handen zijn.

NEYES wenkbrauwen is geen permanente make-up

De basis van elke Neyes wenkbrauwen behandeling is dat we alleen werken met de enige natuurlijke wenkbrauwen van de klant. Voor dit doel wordt er onder andere gewerkt met een speciale wax die op tempratuur blijft, de fijnste pincetten (3 verschillende soorten) voor het precisie werk.  De populaire oosterse “draad-techniek” wordt ook uitgevoerd in de behandeling. Als aanvulling, maakt Neyes Brows een combinatie met verzorgingsproducten voor langdurige, ongekende resultaten.

Lymfedrainage massage

41,50

Manule lymfedrainage is een zeer rustige en zachte massagetechniek. De masseur past speciale zachte aanrakingstechnieken toe om de lymfeklieren te stimuleren en vocht en afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. De massage heeft een ‘drukfase’ en een ‘drukloze fase’.
De drukfase zorgt voor voldoende opening van de kleinste lymfevaten vlak onder de huid, die met een soort verschuifbare klepjes zijn afgesloten. Hierdoor kan de lymfe in het lymfevat komen.
De drukloze fase geeft de lymfevaten weer de gelegenheid zich te sluiten, waarna de lymfe verder afgevoerd kan worden.

Bij de eerste behandeling wordt altijd eerst uitgebreid gekeken naar de aard en de oorzaak van het oedem Daarna bepaalt de masseur of en hoe je zal worden behandeld. Afhankelijk van oorzaak en locatie van het oedeem, wordt er op verschillende manieren gewerkt. Meestal wordt een bepaald lichaamsdeel behandeld.

De behandeling zelf is zacht en rustgevend. De minimale duur voor een effectieve behandeling is een half uur. Na enige tijd zal je lichte tintelingen voelen, op dat moment gebeurt er iets met het oedeem.

Na afloop is er meestal al een lichte afname van het oedeem te zien en/of te voelen, je voelt dan druk. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Lomi Lomi massage

80,00

Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekend “drukken, kneden, wrijven”, maar ook “met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken”. Het woord is verdubbeld, omdat de betekenis dan nog enkele malen sterker wordt.

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren.

Techniek

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Het lijkt bijna een soort dans.

Meer lezen: http://www.massagekeuze.nl/massages/lomi-lomi-massage#ixzz5Yewjb89R

l

Pincement – bindweefselmassage

41,50

Deze stevige massage verbetert de doorbloeding, waardoor je huid er steviger en jonger uitziet.

U kunt bij ons ook pinnen