Wellness arrangementen

Make-up workshop – 4 personen

€100,00 p.p.

Natuurlijk zie je er prachtig uit met een laagje mascara en een streepje eyeliner. Maar je kunt zoveel meer doen met make-up. Voor iedereen die meer wilt dan een standaardlook bestaat er daarom een heel fijne beautybehandeling: visagie. Mooi aangebrachte make-up is de perfecte manier om je zelfvertrouwen een boost te geven en je sterke kanten te benadrukken. Zijn er dingen die je minder mooi vindt aan jezelf? Dan kun je deze meteen camoufleren!

Arrangement anti-aging

v.a €145,00 p.p.

1 tot 4 personen

Van 09:30 t/m 16:30 -Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers erbij -Onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten -Gebruik van badjas, handdoeken en slippers. -Een voortreffelijke lunch -Gelaatsbehandeling van Prescription -Een klassieke of bindweefselmassage voor rug, nek en schouders. -Een heerlijke manicure met scrub van essentiële olie met zeezout.

Arrangement With Mint

v.a € 150,00 p.p.

1 tot 4 personen

Van 09:30 t/m 16:30 -Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers erbij -Onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten -Gebruik van badjas, handdoeken en slippers. -Een voortreffelijke lunch -Lichaamsbehandeling met een heerlijke massage van essentiële olie, gevolgd door een verfrissende With Mint pakking.

Arrangement Vitamin Cocktail

v.a € 150,00 p.p.

1 tot 4 personen

Van 09:30 t/m 16:30 -Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers erbij -Onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten -Gebruik van badjas, handdoeken en slippers. -Een voortreffelijke lunch -Gelaatsbehandeling met vitamine C. Reiniging, peeling, drukpuntmassage met essentiële olie, masker. -Een klassieke rugmassage met verwarmde essentiële olie.

Arrangement Thalasso

v.a € 145,- p.p.

1 tot 4 personen

Van 09:30 t/m 16:30 -Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers erbij -Onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten -Gebruik van badjas, handdoeken en slippers. -Een voortreffelijke lunch -Thalasso reflexpakking, heerlijke scrub van lichaam en gelaat met aansluitend een algenpakking verrijkt met essentiële olie. Afgesloten d.m.v. een overheerlijke bodymilk.

Arrangement Metamorphose

v.a € 145,- p.p.

1 tot 4 personen

Van 09:30 t/m 16:30 -Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers erbij -Onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten -Gebruik van badjas, handdoeken en slippers. -Een voortreffelijke lunch -Gelaatsbehandeling van Thalgo, gebaseerd op het afvoeren van afvalstoffen. -Manicure behandeling -Haarstyling gevolgd door lichte make-up, zodat u er weer fantastisch uitziet.

Arrangement Hydra Hydration

v.a € 145,- p.p.

1 tot 4 personen

Van 09:30 t/m 16:30 -Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers erbij -Onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten -Gebruik van badjas, handdoeken en slippers. -Een voortreffelijke lunch -Een Hydra Hydration gelaatsbehandeling bestaande uit reiniging, peeling, klassieke massage en masker. -Een klassieke of bindweefselmassage voor rug, nek en schouders.-Een heerlijke manicure met scrub van essentiële olie met zeezout.

Arrangement Kristal

v.a € 145,- p.p.

1 tot 4 personen

Van 09:30 t/m 16:30 -Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers erbij -Onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten -Gebruik van badjas, handdoeken en slippers. -Een voortreffelijke lunch -Een klassieke of bindweefselmassage met verwarmde essentiële olie -Cosmetische voetbehandeling, inclusief heerlijk voetbad en voetmassage met in de olie gedrenkte zoutkristallen -Manicure inclusief paraffine pakking.

Arrangement relax

v.a € 105,- p.p.

1 tot 4 personen

Van 09:30 t/m 13.30 of 13.30 t/m 16.30 -Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers erbij -Onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten -Gebruik van badjas, handdoeken en slippers. -Vers fruit -Klassieke massage van gelaat of rug -Manicure of pedicure.

Metamorphose

99,- p.p.

Make-up, hairstyling, manicure.

U kunt bij ons ook pinnen