Wenkbrauwen Neyes Brows

Wenkbrauwen vormen het kader van je gezicht. Een wenkbrauwvorm die goed bij jouw gezicht past is daarom een vereiste voor een mooie uitstraling. Met een hogere wenkbrauwboog creëer je een open blik en kom je meer uitnodigend over, maar zitten de wenkbrauwen te hoog en past de vorm niet bij je gezicht, dan loop je het risico dat je een verbaasde blik hebt. Wenkbrauwen zijn echte blikvangers en zijn dus ook bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Met threading, ofwel threaden of epileren met touw, worden je wenkbrauwen in de perfecte vorm gestyled, waardoor je een mooie, sprekende blik krijgt. Voor strakke en mooie wenkbrauwen heb je dus alleen een katoenen draad of touwtje nodig, meer niet!

Epileren, waxen of threading.

Massage

Geef jezelf een mooie en gezonde glow met één van de meest ondergewaardeerde beautybehandelingen ooit; de gezichtsmassage. Door middel van zachte strijkingen en knedingen door behendige vingers wordt de bloedcirculatie en collageenproductie gestimuleerd en worden celprocessen in werking gezet. Bovendien gaat deze massage ook nog de strijd aan met rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes. Deze simpele, maar effectieve gezichtsmassage is ideaal wanneer je je huid in de winter toch die zomerse glow wilt geven of als voorbereiding op een lange avond uit!

Bindweefselmassage, lymfemassage, hoofdhuidmassage

Lichaam

Een lichaamspakking werkt heerlijk ontspannend, ontgift je lichaam en activeert bovendien je stofwisseling. Laat je letterlijk en figuurlijk inpakken met een fijne body wrap. Het magische recept voor een superzachte en gehydrateerde huid: kruiden, essentiële oliën of mineraalrijke modder en een collageenlamp – of warmtedeken.

Algenpakking, kleipakking, chocoladepakking

U kunt bij ons ook pinnen