Uw huid verbeteren met Prescription

Prescription is een huidverzorgingshuis dat producten levert die alleen in de schoonheidssalon worden toegepast. Daarbij wordt gebruik gemaakt van “de Methode Prescription ”.

De bouwstenen bestaan uit: mix & match science based actives + vehicles voor gepersonaliseerde facials + behandelingen en producten voor thuis.

Het resultaat is dat de huid door de combinatie van bovenstaande bouwstenen in een betere en mooiere conditie wordt gebracht. Om de juiste resultaten met Prescription te behalen wordt uw huid tijdens een introductiebehandeling eerst zorgvuldig geanalyseerd. Daarna stellen wij u een verzorgingsprogramma voor.

Dat programma bestaat uit verschillende schoonheidsbehandelingen die één keer in de zes tot acht weken worden gegeven en die u thuis ondersteunt met producten. Het resultaat is dat uw huid een betere en mooiere conditie krijgt en dat u er daardoor jonger uit gaat zien. Na twee tot drie behandelingen gaat u het behandelingsprogramma van Prescription volgen dat rekening houdt met uw huidleeftijd, huidconditie en levensomstandigheden.

Deze drie facetten beïnvloeden namelijk de uitstraling van uw huid en kunnen voor iedereen anders zijn. “De Methode Prescription ” is dus volstrekt individueel want geen huid is gelijk.

Bij onze behandelingen met Prescription gaan wij bovendien rekening houden met de seizoenen want uw huid heeft bijvoorbeeld in de zomer een andere verzorging nodig dan in winter.

Wilt u ook weten wat Prescription voor uw huid kan beteken ga dan naar de link contact op onze site en stuur ons een mail met uw naam en telefoonnummer.

U kunt bij ons ook pinnen