Uw voedingsdeskundige & lifestylecoach!

Ik ben Barbara Maronier, 40 jaar en uw voedingsdeskundige & lifestylcoach. Mijn interesse in gezondheid; een gezond en fit lichaam, goede en gezonde voeding, hebben ervoor gezorgd dat ik naast mijn huidige baan de opleiding voor gewichtsconsulente heb doorlopen. Vanaf 1 januari 2015 ben ik werkzaam vanuit Schoonheidssalon Marjan Martens Totaalcosmetique gevestigd aan de Tijmweg 22 te Hoogvliet

Vind jij een gezond gewicht ook belangrijk? Kan je wel wat ondersteuning gebruiken en ben je nieuwsgierig naar wat voor jou een gezonde en bewuste Lifestyle kan zijn?

Om af te vallen, de kilo’s eraf te houden is het belangrijk om in te zien wat een gezond voedingspatroon is en hoe je je hierin gedraagt. Besef dat afvallen gaat met vallen en opstaan. Ieder mens kan het, maar alleen wanneer je er aan toe bent, je er zelf voor 100% achter staat, je je herpakt als het even niet zo goed gaat en gelooft in een goed resultaat!

Voel je je door bovenstaand verhaal aangesproken, heb ik je geïnspireerd en ben je er klaar voor om er tegenaan te gaan? Vind je het moeilijk om dit alleen te doen? Ik vind het een uitdaging om je te begeleiden en te coachen. We zoomen in op wat gezonde voeding is , wat voeding met jou doet en hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Naast individuele begeleiding , is het ook mogelijk om deel te nemen aan groepsbegeleiding.

Ik ben aangesloten bij de BGN; dit houdt in dat begeleiding bij afvallen vergoed wordt door de verzekeraar. Je kunt bij je verzekeraar checken of dit voor jou van toepassing is.

Heb jij behoefte om meer te gaan bewegen? Loop dan mee met mijn wandelgroep; we lopen 1-2 x per week door Hoogvliet en omgeving,

Nieuwsgierig naar wat ik jou kunnen bieden binnen jouw Lifestyle?

Schrijf je in via ons contact formulier