Samenwerking schoonheidsspecialisten en verpleegkundig overgangsconsulent!

Samenwerking schoonheidsspecialisten en verpleegkundig overgangsconsulent! De eerste info avond zit erop! Onder het genot van heerlijke (gezonde) hapjes en drankjes bespraken we de verschillende fases en klachten tijdens de overgang. Ervaringen delen, adviezen uitwisselen en helemaal ontspannen na een massage of een facial weer naar huis. Alle dames zeiden: voor herhaling vatbaar!

Heb je klachten van de overgang? Voel je je moe en lusteloos? Of juist gejaagd en overprikkeld? Heb je last van pijnlijke gewrichten en spieren? Veranderingen in je menstruatiecyclus?

Welkom bij Mi-Elle Overgangsconsulente. Mijn naam is Mirelle Eekhoudt en ik ben werkzaam als Verpleegkundig Overgangsconsulente. In 2020 ben ik begonnen aan de opleiding Verpleegkundig Overgangsconsulente. In 2021 heb ik mijn diploma gehaald en gestart met mijn eigen praktijk. U kunt bij mij terecht voor informatie over de overgang en advies over supplementen, hormonen en leefstijl helemaal passend bij uw klachten en wat voor u belangrijk is in het leven.

Ruim 20 jaar heb ik ervaring als verpleegkundige. Deze kennis zet ik graag in om vrouwen met overgangsklachten te helpen. 

Herken je een van deze klachten?

* Opvliegers
* Stemmingswisselingen
* Spier- en gewrichtspijn
* Niet jezelf zijn
* Depressieve gevoelens
* Slecht slapen
* Gewichtstoename
* Minder zin in vrijen
* Veranderd menstruatiepatroon

Indien je meer dan 2 keer ‘ja’ hebt gezegd, dan ga ik graag met je in gesprek.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een consult bij een overgangsconsulente uit het aanvullende pakket. Mi-Elle Overgangsconsulente is aangesloten bij de VvOC. Dit is een voorwaarde voor zorgverzekeraars.

Op de website van Independer staat een uitgebreid overzicht van de vergoeding bij alle zorgverzekeraars. Heb je toch vragen? Neem dan contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig naar wat ik jou zou kunnen bieden binnen jouw Lifestyle?

Vul het contact formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!