Privésauna – 1 of 2 personen

v.a € 27,50

Van een detox voor je huid tot pijnverlichting en een verbeterde bloedcirculatie, een bezoek aan de sauna kan wonderen doen voor je huid en je gezondheid. Bovendien is de sauna een fijne, natuurlijke manier om te ontspannen en het zelfhelend vermogen van je lichaam optimaal in werking te stellen.

Sauna en massage

€ 77,50

Een Lomi Lomi massage is zonder meer de populairste massage die er is. Met deze klassieke massagevorm word je door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kunt genieten. De druk varieert van licht tot stevig en zorgt ervoor dat je je na de massage weer als herboren voelt.

Sauna, massage.

€ 47,50

Van een detox voor je huid tot pijnverlichting en een verbeterde bloedcirculatie, een bezoek aan de sauna kan wonderen doen voor je huid en je gezondheid. Bovendien is de sauna een fijne, natuurlijke manier om te ontspannen en het zelf helend vermogen van je lichaam optimaal in werking te stellen. Gecombineerd met  een massage is het helemaal af.

Sauna – 10 keer

€ 150,

Je boekt de eerste behandeling. De vervolgafspraken maak je in de salon.

Collageenbank – 4x 20 minuten

€ 25,00

De Collageen lampen stoppen het verouderingsproces en ondersteunen de huid om zijn stevigheid te behouden. Verschillende studies in het verleden hebben uitgewezen dat collageen productie gestimuleerd kan worden met rood licht van 633 nanometer. Ze sporen de huid aan tot productie van collageen, elastine en bepaalde enzymen die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van de huid.

Voordelen: Zichtbaar huidverbeterend effect Vermindering van lijnen en rimpels vooral rond de ogen, de mond en in de halsstreek Verbetering van de elasticiteit, souplesse en stevigheid van de huid Vernieuwing van collageen en elastinevezels Inbreng van zuurstof en onftgiften van de huid Bevorderen van de gezondheid van de huid Geen negatieve neveneffecten, geen beschadiging

Je boekt via Treatwell de eerste behandeling. De vervolgafspraken maak je in de salon.

Massage, manicure of pedicure, en sauna

€ 75,50

Van een detox voor je huid tot pijnverlichting en een verbeterde bloedcirculatie, een bezoek aan de sauna kan wonderen doen voor je huid en je gezondheid. Bovendien is de sauna een fijne, natuurlijke manier om te ontspannen en het zelf helend vermogen van je lichaam optimaal in werking te stellen. Gecombineerd met  een massage en manicure of pedicure  is het helemaal af.

U kunt bij ons ook pinnen